Tuinonderhoud

Iedere tuin vraagt om onderhoud. Om uw tuin mooi te houden, is goed onderhoud een eerste vereiste. Als u geen groene vingers heeft of u heeft te weinig tijd voor de tuin, dan staan onze vakbekwame hoveniers voor u klaar om u het werk uit handen te nemen, of het nu gaat om eenmalig onderhoud, maandelijks onderhoud of een voorjaars- of najaarsbeurt. Onderhoud doen wij het gehele jaar door, op afspraak of op contractbasis, voor particulieren en bedrijven.

De voorjaarsbeurt

In het begin van het seizoen wordt de tuin opgefrist en bemest. De tuin wordt dan gesnoeid, opgeschoond en bemest. En natuurlijk wordt het gazon verzorgd. Ook de vijver en alle toebehoren worden verzorgd.

De najaarsbeurt

De najaarsbeurt is al even belangrijk. Om de tuin goed te laten overwinteren zullen wij de tuin nogmaals snoeien (waar nodig), opschonen en bemesten. Natuurlijk worden ook het gazon en de vijver winterklaar gemaakt.

Tussen de voorjaars- en najaarsbeurten in kunnen wij uw tuin in topconditie houden door regelmatig onderhoud te plegen.
.
Boomverzorging

Malkenschoten Hoveniers doet ook aan boomverzorging. Wij doen werkzaamheden op het gebied van snoeien en vellen, met een hoogwerker of klimmend in de boom.